Julerock

Guttenes musikklærer introduserte Sondre, Tobias og André som “tre gutter som møtes hver tirsdag for å ha det gøy og som ivaretar truede taktarter“. Med høstens innøvde Ohhhh Noooo av Aristocrats viser de i alle fall at de ikke går for de enkleste oppgavene. Guthrie Govan er en av Sondre sine ubestridte forbilder og jeg tipper han står bak valget av låt.


Og hvorfor ikke starte jula med en konsert? Nå har jeg vel aldri hørt musikk som var mindre julete på en julekonsert, men bra var det uansett!

gutta-spiller-oh-noDet var altså årets sesongavslutning for band i kulturskolen som inviterte til konsert i går med det lokkende navnet Julerock. Gutta i heimen deltok både med bandet sitt (for denne anledningen kalt Paal Three etter bandlærer Pål) og med T@KT der Sondre og André kom med i år i tillegg til Tobias. Tenk, enda to gutter fra haugen er også med på T@KT, dermed er fem av ni medlemmer fra samme nabolag plukket ut til dette talenttilbudet.

pretty-womanJeg bøyer meg nok en gang i både hatt og støv, gutta er flinke, altså! Som vanlig er mor mest talentløs på filming, én av låtene ble kutta litt for tidlig. Men litt opptak har vi heldigvis!

One thought on “Julerock”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *