Oppsop i garnlageret

I hele år har jeg hatt ambisjoner om å bruke opp restegarn og rydde litt i garnlageret. Samtidig laget jeg meg en sparekampanje der jeg samlet hver eneste banderol fra nøstene jeg brukte og puttet ti kroner i en sparekasse per stykk. Og hvordan har det så gått?

banderolerJeg har strikket opp 312 nøster i år. De aller fleste er på 50 gram, en del hespegarn på 100 gram hver. Totalt har jeg strikket klær, gaver og utstyr med mer enn 15 kilo garn! Sparekassen inneholdt altså 3.120 kroner, og det ble jo en brukbar slant til …nettopp! … nytt garn 😀

garnlager-desemberDet er på ingen måte tomt i garnhylla. Jeg har riktignok brukt mye restegarn, men selv om mønster er ypperlig til sånt så må jeg innrømme at jeg har nykjøpt garn til bunnfarge i de fleste tilfellene. Mamma fikk adventsmysterieskjerfet i bursdagsgave, det ble ganske så fint synes jeg. Det er fortsatt rester igjen, så jeg skal lage ett til tror jeg.

bursdagsgave-mammaJula har gått med til UFO-strikk (altså å gjøre ferdig uferdige objekter), og endelig er genseren med inspirasjon fra Surry Hills-jakka ferdig:

surry-hills-genser

Og ettersom vi har vært barnevakt for vesle Bjørn ble det mang en tur ut i vinterværet!

lukas-og-bjorn-pa-tur… dette burde vært video så alle kunne få se hvor utrolig spretten minstemann er, må huske å filme neste gang!

ha-en-fin-dag

3 thoughts on “Oppsop i garnlageret”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *