Jippi-Ingrid

ingrid-ny-hvitDette har jeg ventet på så lenge … Jeg kjøpte en hespe (bare én, har du hørt noe så tullete!) ufarget Jippi#oslostrikk16 og har igrunnen angret siden. Da sjansen dukket opp for å få supplert litt grep jeg den med begge hender! Nå har omsider håndbåret, deilig og mykt garn kommet hjem til meg, og jeg har startet på et favorittprosjekt som jeg håper å kose meg med lenge.
ingrid-bla-startDenne utgaven av Ingrid blir strikket med mye tynnere garn + pinner enn forrige, så jeg har brukt masketall til størrelse L. Fargene denne gang er veldig utypisk meg; den marineblå er et deilig Wollmeise-garn som Tone sendte meg da jeg var nyoperert (tusen takk igjen! ♥️) og det lyse blå er rester fra Ishavsgenseren. Jeg spekulerte lenge på hvilken tredje farge jeg skulle ha for å bryte opp litt, og endte opp med en mosegrønn (enda mer utypisk meg!) som jeg tror gjør seg bedre enn en tredje blåtone. Det kommer oppdateringer etter hvert!

Save

Save

2 thoughts on “Jippi-Ingrid”

  1. Veldig lovende start med blåfarger som harmonerer nydelig. Gleder meg til å se hvordan den blir. Den grønne var en del mørkere enn hadde forestilt meg, men mulig den funker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *