Hva er greia med å ikke holde løfter?

Hvorfor er det noen yrkesgrupper som ser ut til å sertifisere folkene sine i å gi løfter og bare la være å holde dem? Jeg har nå ventet i flere dager, uker – til og med måneder – forgjeves for ulike håndverkere til arbeid som krever fagpersoner. Alle sier mañana eller slutter ganske enkelt å svare meg når jeg minner dem på tidsfrister eller det enkle faktum at jeg bestilte en jobb fra dem fordi jeg faktisk trenger å få noe gjort.

Rørleggeren, gravemaskinmannen, snekkere og elektriker har alle sviktet oss ved en eller flere anledninger. Nå begynner jeg å bli bekymret, for vi har fortsatt ikke strøm i hytta. Og uten strøm kan vi ikke skru på vannet, for det trenger naturlig nok strøm både for varmtvann og for frostsikring. Resten er noenlunde på plass, selv om utsiden trenger mye graving og fylling ennå. Hvis ikke elektrikeren kommer denne uken tror jeg jeg tar med både julemiddagen og skittentøyet og møter opp hjemme hos ham på julaften. Det hadde vært greit å true med det i alle fall.

Som en bonus har vi nå en gravemaskin på trappa. Kanskje jeg skal dekorere den med julelys for å pynte opp litt. Lysene må bruke batterier, da..

gravemaskin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *