Bake, bake søte…

En gang i blant får jeg et fauk for matlaging og baking. Ikke så alt for ofte, kanskje. Men formiddagen i dag ble brukt til bollebaking med en liten vri, inspirert av Johanne. Muffinsformer var ikke å oppdrive på det provinsielle supermarkedet (joda, det er butikker så det holder i Namsos), så jeg rullet og delte bollene på vanlig kanelsnurremåte. De ble kjempegode!

Etter julefeiringen her på hytta hadde jeg masse lakserester i fryseren. Så middagen i dag ble fiskesuppe på restevis. Nå jukset jeg litt med basisen og brukte frossen suppeblokk. Men med friske gulrøtter og purre og en real mengde laks, så ble det snadder likevel! Med loff og smør attåt var dette virkelig mat for mons!

3 thoughts on “Bake, bake søte…”

  1. Så herlig bollene så ut. Funker fint å ikke bruke muffinsformer også ja, er bare at de er så søte og dekorative. Laksesuppe så også nydelig ut:)
    Fortsatt god vinterferieuke!

  2. Ser veldig gode ut 🙂 Lurer på om eg skal driste meg til å *både* lage en jumboporsjon med lasagne *og* vaniljesnurrer i morra, sjølv om eg i tillegg har legetime (det er jo ikkje lov å gjere meir enn ein ting om dagen når man er sånn heime). Men kanskje eg kan bake litt i helga? Har grove horn fylt med camembert på lista også. Yum. I dag vart det berre brødbakst, samt NAV-knurring.

  3. @Magni; NAV fornekter seg ikke. Jeg har noen morsomme erfaringer selv… Jeg tror du får lov å gjøre et par ting om dagen hvis du har lyst 🙂 Hmm, nå kom brødbaking høyere opp på TODO-lista mi, gitt!

    @Johanne; Jeg tror jeg skal kjøpe meg sånne orntli’e muffinsformer, det er jo ikke grenser for hvor mye nusselig bakst man kan putte i dem – mini-paier og desserter og snaskens 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *