Jeg ♥ volleyballaget!

Ja, for i dag vant vi endelig over erkefienden! Nah, vi er ikke fiender på orntli’ da. Det er bare det at vi aldri har slått dem før. Tre sesonger har vi møtt dem, hjemmekamper og bortekamper. Og vi har tapt hver gang, gjerne 2-3 – mest mulig spill og minst mulig uttelling for vår del. Men i dag var selve dagen. Marginene var på vår side og det var vi som halte i land poengene med 3-2-seier. For spesielt interesserte; settsifrene var 25-20, 19-25, 25-27, 25-11, 15-9. Åååå, det er herlig å være en del av et sånt lag. Juhuuu!!

Kolla og Øyvind på volleyballkamp

Det “skumle” er at vi ligger godt an på tabellen og risikerer opprykk til førstedivisjon. Det er vel ikke sikkert det blir like mye jubel og stas å spille der. Men fortsatt er det tre kamper igjen og en del poeng å fordele, så vi får stå på. Artig er det i alle fall, det er bra sikkert!

2 thoughts on “Jeg ♥ volleyballaget!”

  1. @Johanne Brekkevold
    Aiai, se der – en kommende lagspiller? Vi trenger VELDIG jenter til laget, og hvis du skulle ha lyst å leke med ball en kveld så er du hjertelig velkommen til å teste ut gamle servekunster! Det hadde bare vært SÅ kjekt, da. Tenk på det, du 🙂

    Dette får ellers bli en oppfordring til andre jenter også – kom og bli med på verdens triveligste volleyballag! Og god helg til alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *