Kjøkken-kuer

I løpet av flere uker og besøk på en mengde stoffbutikker (og nettbutikker) har jeg ikke greid å finne det fargerike stoffet jeg ett eller annet sted i underbevisstheten trodde jeg lette etter til kjøkkengardiner på hytta. Så på den siste butikken jeg var innom bestemte jeg meg bare fort og gæli for dette stoffet med ku-trykk. Fargemessig glir det rett inn på hytta, og motivet var litt morsomt, så det ble sånn denne gangen. Gardinen er sydd dobbelt, sånn at det er mønster også sett utenfra. Jeg har ikke organisert snorene helt ennå, men så langt er jeg ganske fornøyd 🙂

Kjøkkengardin med bakende kuer

2 thoughts on “Kjøkken-kuer”

  1. Nææææhhh så fine ku-gardiner.De var skikkelig artige syns jeg. Passer godt på ei hytte ja.Hvordan har Lukas det? Han halter vel ikke mere nå håper jeg?Alfred har det toppers,vi er en tur i skogen nesten hver dag,han elsker det.Da får han springe løs. Han er blitt så flink til alt mulig i det siste.Han er så koslig å ha rundt seg.Han er nysgjerrig å liker å se på når vi lager mat å støvsuger å alt mulig av husarbeid.Han veier 6,4 kg nå. Det hender en av oss gjømmer oss i skogen å da springer han å leter etter oss,etter det så følger han nøye med på at alle er med videre på turen.Det er en nydelig hunderase vi har valgt,vi er super duper fornøyde. Ha en fin 17.mai.

  2. @Karin
    Lukas har det som plommen i egget her på hytta, han løper løs nesten hele tiden og har blitt kjempeflink å komme når jeg roper – ikke like lydig til de andre, men det kommer seg. I går ramla jeg i fjæra, da ble han helt forstyrra og skulle sjekke at jeg var i orden etterpå, så han passer godt på meg 🙂 Han er vel fortsatt en kilo tyngre enn Alfred, har ikke veid ham på en stund. Men støvsugeren er han bra sinna på, og langkosten også – bjeffer og skjennes som bare det! Vi er kjempefornøyd med cairn vi også ja, det er sant at det er verdens beste lille kompis 🙂 Kos dere 17. mai – vi blir nok her på hytta i stillheten vi, tenker jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.