Tannløst trøbbel

Stakkars Lukas. Nå har han snart ikke tenner igjen i kjeften, både hjørnetenner og små jeksler har ramlet ut de siste dagene. Og så lyst som han har på griseøre! I ettermiddag satt han delvis og så frustrert på øret og delvis lekte han med det omtrent som en kattunge leker med et garnnøste. Nå smaker han litt, bærer det rundt, funderer på om det er like greit å grave det ned… Trøsten må være at de nye tennene kommer snart, lille venn!

Hmm, hvordan skal man få has på et griseøre uten tenner til å bite med, da?

2 thoughts on “Tannløst trøbbel”

  1. Hei,men stakkars Lukas da,ikke så greit når en ikke har tenner. Alfred har mistet noen å fått nye han også,men pappan oppdaget her en dag at 2 hjørnetenner som er i overmunnen ikke har falt ut å de nye er underveis,vi var til dyrlegen idag å de må trekkes.Så nå er det bestilt tannlegetime til lillegullet for trekking av 2 tenner.Jeg syns synd i han å gruer meg til han skal bedøves,men jeg lurer også på om han har vondt nå.Det må jo sprenge på.Vi fikk ikke time før om 10 dager nemlig. Det er lenge å vente…Karin

  2. @Karin
    Oj, stakkars Alfred… Vi må vel sjekke litt i overkjeven vi også, der har Lukas bare mistet et par jeksler som vi har sett og hjørnetennene er fortsatt der. Jeg er sikker på bedøvelsen går helt fint, men skjønner at du gruer ja. Rart dere må vente så lenge egentlig – skulle tro det var mulig å komme inn litt før.

    Akkurat nå koser vi oss på hytta med daglig “gjørmebad” (har nettopp fått fylt opp tomta) og stadig dusjing og spyling av hund 🙂 Jeg har ikke hjerte til å holde ham unna hele tiden, han koser seg jo sånn i friheten her. Fortsatt god pinse til dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.