Grønne fingre?

Haha, det er bra sikkert at noen gartner blir jeg aldri. Men så kliner jeg til år om annet med å plante noe, og noen ganger blir det til og med resultat av det. For en uke siden plantet jeg utgått på dato-frøene – og se her da!

2 thoughts on “Grønne fingre?”

  1. Vakkert vakkert ! Skal bli moro å se når alt dette blomstrer på Solfang

  2. Heisnn,takk for gode ord til meg,syns ikke jeg er så flink men fint at andre syns det 🙂 Jeg bruker noe som heter picnik.Har laga meg passord å så laster jeg ned bilder å setter de sammen.Det er veldig enkelt,derfor jeg fikser det,ikke så flink til sånne data ting. Alfred veier 7,7 kg nå å han får en blanding av tørrfor å Vom valpefor.Det går ned på høykant.Han får mat 3 ganger om dagen, kunne sikkert gått ned til 2.Han har lagt på seg mye etter at han begynte med den blandinga. Han ligger å sover attmed fotene mine nå,han forflytter seg lydløst å plutselig ligger han en ny plass,det er best å passe på så han ikke blir tråkka på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.