Sommerdag i fjæra

Det ble varmt i dag! Vi hadde 22 grader på det meste, og fullstendig vindstille. Lukas, gutta og jeg har kost oss ute, både i fjæra og ellers ved hytta. Jeg har plantet solsikkene og erteblomstene, lukt litt ugress og til og med hengt opp klesvask utendørs.

Sondre og Tobias vurderte en stund seriøst å bade, vi er jo ikke vant med sånn varme. Men sjøen ser nok mer innbydende ut enn den i virkeligheten er. Skyene kom utover ettermiddagen, og nå  er det en og annen regndråpe også. Back to normal, med andre ord. Vi får nyte temperaturen mens vi har den.

3 thoughts on “Sommerdag i fjæra”

  1. Hei,misunner deg hytta jeg også….synd det skal være så dårlig vær…syns uteplantene mine begynner å få et høstlig preg over seg…de får jo ikke sol. Så flink du har vært som har ordna 3 bilder på rad,fint ble det.Hvordan går det med Lukas å spising nå da?

  2. @Johanne
    Jeg føler meg ganske heldig som har fått bygge her ja. Det er noe spesielt å ha sitt eget å pusle med!

    @Karin
    Det er herlig med hytteliv, så fredelig og godt. Ja, det ligner nesten på høst. Ikke er det insekter som bestøver blomster heller. Tro om det kommer noen? Picnik var litt morsomt å leke med det 🙂 Lukas spiste faktisk nesten ett måltid i går, men i dag er det bråstopp igjen. Kanskje til kvelds?

Leave a Reply

Your email address will not be published.