Første hverdag

Tilbake til striskjorta og havrelefsa etter ferien – det var full fart fra første stund. Da var det deilig å starte tidlig, og slutte tilsvarende tidlig. Ettermiddagen ble riktig så sommerlig, så vi tok med oss Lukas på tur rundt tjønna (Kinnsettjønna). Han var enda et hakk tøffere i vannkanten i dag, hentet pinne til og med.

Etter hjemkomsten ble det en tur i dusjen. Denne gangen med shampo og balsam igjen, ettersom det er veldig lenge siden forrige helvask. Så nok en gang dufter hunden akasie-honning og har skikkelig masse, fluffy pels!

Stakkars lille vovven, ingen protester men trives absolutt ikke...

2 thoughts on “Første hverdag”

  1. For en tøffing! Henter pinne ut i vannet tilogme… Blir imponert av den lille karen ja.Måtte le da jeg så bildet hvor han dusjes,som å se Alfred,han protesterer heller ikke men liker det ikke,ser på meg med sånt blikk han også,”kan jeg ikke få slippe dette”.Nydelig voffse ja.

  2. @Karin Hehe ja, det ser ut som det er skrekkelig synd på dem som må dusje… Jeg tror det blir flere turer i marka og for å “snuse” på vannet, kanskje dere har lyst å komme hit og bli med en kveld?

Leave a Reply

Your email address will not be published.