Alt er som det skal være

Hytta er sjeleterapi, det kjennes så riktig å gå inn døra her. Og i dag kom regnet tilbake – plutselig var det ikke 20-vis av grader. Blygrå himmel og evighetsdrypp er vel det vi skal få fremover kanskje? Men det er vel mer normalt det, mer enn den tropevarmen vi har hatt en stund.

Kameraet titter ut av vinduet for meg når jeg ikke er her

Jeg funderer litt på hvor webkameraet skal plasseres. Den siste uken har det fungert utmerket med script, dump av snapshot og greier. Men jeg har egentlig lyst å se litt mer – se meg litt rundt liksom. Men da må vi finne et sted ute som har strøm, utsikt til hytta og som er tørt og fint. Jeg håper vi får til det før vinteren.

Nå skal jeg synke ned i sofaen og kjenne hvor godt det er å være her. Sola titter faktisk frem og lager gull på sjøen. Fantastisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.