Super septembersøndag

For en nydelig dag vi har hatt. Sol fra skyfri himmel hele dagen, deilig temperatur og (egentlig) ingenting å gjøre. Etter en akkurat passe sen frokost tok vi en tur opp til Stavsjøen. Det var veldig mye folk ute (visstnok Barnas friluftsdag eller noe sånt?) så vi valgte en litt annen løype enn vi har gått før. Lukas fikk løpe med langline og var helt ekstatisk over å få hoppe og sprette fritt igjen.

Lukas og Sondre løper i skogen

Gutta ville prøve seg på geocaching i dag, men det så ut som noen rett og slett hadde fjernet cachen som skulle være der. Vi greide i alle fall ikke å finne noe spor, så vi ga opp akkurat det prosjektet.

Tobias, Olav og Sondre sjekker GPS-posisjonen en gang til

Lukas puster ut og nyter utsikten

Vi fant en veldig fin plass i vannkanten der vi tok en rast før vi snudde og gikk tilbake samme vei som vi kom. Neste gang tar vi med oss niste og drikke og går rundt hele sjøen, tenker jeg.

To gode venner i vannkanten

Resten av søndagen har stått i effektivitetens tegn. Olav har beiset ferdig hele terrassen og vinduene i andre etasje. I tillegg har huset fått en grundig omgang både med støvsuger og vaskefille.

Jeg malte to gamle stygge lysestaker i dag – de ble ikke så verst. Nå er det jo høysesong for stearinlys om kveldene, så staker må jeg ha. I går kjøpte jeg erica – lyngplanter – som kostet bare 19 kroner. De er veldig dekorative, skulle gjerne hatt dem i hagen. Noen som vet om det går an å kjøpe dem og få dem til å gro ute?

Lysestakene er blitt "nye", koselig med levende lys og høstlig lyng

Det ble ganske okei å sette seg ned i sofaen etter middag nå i kveld. Her er det ryddig og rent, alle er gode og mette, hunden er sliten etter lang tur og jeg synes det ble en supersøndag ut av det.

5 thoughts on “Super septembersøndag”

  1. Takk for hyggelig tur – blir gjerne med (herfra) når dere skal vandre rundt vannet…
    Tror ikke Erica er så grei å plante ute, men Calluna er ganske lik, den skal være flerårig. Ikke at jeg har lykkes, men NOEN kan jo få det til?
    Klem –

  2. Hei Grete,så flotte bilder du viser.Ja dagen idag har vært fantastisk. Håper godværet varer leeenge.Det er godt for unger å dyr å alle sammen det.Har Lukas litt lopper i blodet om kveldene? Alfred har tydeligvis det.han er ganske rolig på dagtid men på ettermiddagen å kvelden er han urolig å hopper på meg å styrer på.Må sette han i buret for han virker urolig å greier liksom ikke komme utav det.Jeg får god trim for buret er i andre etasje å vi har vært noen turer opp dit skal jeg si deg.Håper dette er en fase som går over.Nydelige bilder av voffsen din også.Han så riktig så fornøyd ut.Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *