Amerikabesøk

Tenk at vi har familie i Junaiten. I selveste Amerika. Og ikke nok med det, de bor til og med henholdsvis i attraktive Florida og Georgia, og stiller med stående invitasjon til gjenvisitt! Slektningene er i mammas familie – jeg har bare så vidt hørt om dem tidligere, og nå var det første gang vi møttes. Susan og Jean er søstre og de er firmenninger til min morfar. Det betyr at deres barnebarn er mine seksmenninger, så det er kanskje litt drøyt å kalle dette tjukke slekta. Men det var veldig trivelig å treffe dem, og jeg går ut fra at kontakten vil fortsette. Gutta er i alle fal veldig klare for en tur til USA  – noe å tenke på, kanskje?

Jean og Susan på Trondheimsvisitt

One thought on “Amerikabesøk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *