Søk dekning

Jeg har nevnt en del ganger at Lukas er ganske pysete sånn værmessig. Hvis han ikke ut, så foretrekker han tørt, varmt og innendørs fremfor en tur ut i regn, sludd og snø. Nå har det stort sett regnet jevnt hele tiden mens vi har vært på hytta, så det er ingen bønn – ut må vi. Mens vi snekrer og bygger holder Lukas seg på verandaen, og der søker han tørt land under det gamle campingbordet. Da jeg hentet en fillerye ble han ekstra fornøyd. Der kan han ligge tørt OG ha kontroll på flokken sin. To gode fluer i samme smekken. Han kunne selvsagt brukt hundehuset sitt, men det er ikke samme utsikten derfra…

Et sted å være mens regnet pøser ned

One thought on “Søk dekning”

  1. Skjønne gutten..Skjønner han godt jeg.Hadde plassert meg der jeg også, i ly for regnet men slik at man kan følge med på hva resten av flokken holder med på.Tror ikke Alfred tenker sånn,virker som han vil ut uansett værforhold.Kos dere videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.