Øvelse gjør mester

Eller; trening gir resultater. I dag hadde jeg egentlig planlagt volleyballtrening, men ettersom gutteavdelingen i heimen okkuperte bilen på shopping ble det trening i marka i stedet. Sammen Lukas, selvsagt. Og han er ikke noe dårlig selskap på en litt lang tur. Det er ikke så verst trening det heller – halvannen time i brukbart tempo må da telle for noe?

Men vi må trene mer på å få til å ta bilde av oss selv. Eventuelt kan jeg trene opp hunden til å ta bilder, så kan vi ta dem annenhver gang.

En rast ved Stavsjøen med godbit til Lukas

Fryktelig blåstrig vær, men god temperatur og oppholds for en gangs skyld. Og vi rakk akkurat hjem før det ble for mørkt. Etter at jeg også har fullført flytting til nytt kontor på jobb kjenner jeg at det klarer seg med fysisk aktivitet for i dag.

One thought on “Øvelse gjør mester”

  1. Ååååhhh så fint bilde av dere to.. Ja du må prøve lære Lukas å ta bilder.Om du får det til så må du si ifra så skal jeg prøve samme på Alfred.Hadde vært kjekt.Alfred er en skikkelig kosehund.Har ikke opplevd maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.