Jeg ønsker meg…

Julienne-jern

Så fint det hadde vært å vite hva alle ønsker seg til jul! Da kunne jeg i ro og mak gjøre en innsats allerede nå uten å fly som en tulling siste uken før freden liksom skal senke seg. Kan alle publisere sine ønsker – please?

Selv ønsker jeg meg lite stress, mye tid alene, med familie og venner, god søvn, lun peisvarme, mengder med hyttekos og masse fryd og fred. For de som tenker å putte noe i en pakke under treet med mitt navn på; her er en liten ønskeliste:

Julienne-jern til å strimle grønnsaker med – det blir så stilig, dessuten gir det også mange grønnsaker litt kortere tilberedelsestid, for eksempel i en woklignende rett. Til hytta ønsker jeg oss en brødrister, en helt ordinær og enkel en for å riste brød. Jeg skulle også gjerne hatt noen nye dyner – skikkelige gode dundyner, men det er jo steindyrt. Et varmelaken i stedet, kanskje?

Pengemannen

Som vanlig ønsker jeg meg bøker; jeg har fortsatt ikke lest Anne Holts Pengemannen og heller ikke hennes siste som er skrevet sammen med broren Even og heter Flimmer. Siri Lill Mannes sin 66° Nord kom ut i år og den har jeg lyst å lese.

Liza Marklund har gitt ut tre bøker jeg ikke har lest:

Den røde vargen (2003)
Aldri mer fri (2005) (Org. tittel Asyl)
Det finnes et eget sted i helvete for kvinner som ikke hjelper hverandre (2005)

Innsirkling II

Jeg har også et litt sært ønske; det er nemlig to bøker jeg ikke er i stand til å finne igjen. Jeg lurer på om noen kan ha lånt dem av meg, og jeg vil veldig gjerne ha dem tilbake… Den ene er Henning Mankells Italienske sko. Den andre er Carl Frode Tillers Skråninga. Jeg ville bli veldig glad om disse bare på magisk vis dukket opp igjen.

Ja, og så ønsker jeg meg fortsettelsen på Tiller-trilogien Innsirkling – bok # 2 er nylig kommet ut.

Det er også et smykke jeg ønsker meg. Jeg har ikke greid å finne noe bilde av det ennå, men tvillingene har sett det, ta med dem på shopping hvis du vil kjøpe noe glitrende til meg.

Og så ønsker jeg meg en mobiltelefon som virker – min fancy gamle har en styrespake som bare funker oppover, ikke nedover…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *