På gjensnødde stier

Deilig med en lang og lat dag hjemme. Det har kommet mye snø, så vi blir liksom henvist til å traske på tur i boligfeltet (hvis vi ikke kjører bil til starten på lysløypa da). Det syntes Lukas og jeg vi måtte gjøre noe med, så vi lånte farmors truger og tok en runde i nærskogen. Planen er å tråkke sti rundt tjønna til kvelden. Tungt å gå, vi får ta litt i gangen. Det er jammen kjekt å ha stier å gå på for oss skogtroll.

Lukas synes det er snåle sko...

Ganske dyp snø å lage sti i
Jippi! Vi kan være i skogen igjen

One thought on “På gjensnødde stier”

  1. Hei,så flotte bilder av dere da…Lukas er sååå fin! Alfred er ikke i form idag,han har kasta opp inatt og hatt diare og er slapp å sover mye.Han er ikke seg selv.Håper han blir fin igjen snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.