Plass til bøkene

En av tingene jeg er ganske fornøyd med her hjemme er bokhylla som er bygd i trappa opp til andre etasje. Den rommer ganske mange bøker, utnytter plassen godt og gjør bøkene enkelt tilgjengelig. Donald er på flyttefot til hytta, men det skal ikke by på problemer å fylle h[u|y]llene etterpå heller. Jeg har også en viss idé om plassering av bøker i vårt nye hjem når den tiden kommer.

Lukas dilter etter over alt, også til bokhylla

Jeg har spekulert på om jeg skal male trappa (og hyllene). Kanskje det bare skrinlegges nå. Men jeg tror det ville blitt fint.

One thought on “Plass til bøkene”

  1. Hei Grete,takk for koslig kommentar til meg.Jeg har ikke prøvd astmamedisin nei.Men jeg begynner å bli desperat så om noen hadde sagt at jeg skulle drikke kattetiss å bli bra så hadde jeg gjort det.Så desperat er jeg nå.Min lege mente jeg ikke hadde astma,men hva pokker er det da liksom???Man blir litt sint også skjønner du.Skjønne Lukas,han dilter etter han også ja.Koslig det.Alfred har vært rolig inne men er i fyr og flamme ute,ingen med løpetid her nå men vi merker det godt om noen har det ja.Vi har gått en lang tur sammen idag,han er sååå glad i snøen som har kommet og vi koser oss sammen.Jeg må si at jeg tenker masse på Alfred og at det er han som lider mest under hosten min,han som alltid ligger å hører på den,stakkars liten…Halve tida vi har hatt han har jeg hosta…Huffameg.Er enig i at det ville blitt fint med hvit trapp å bokhylle ja.Ha en superfin uke.Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *