Perfekt kjøp

Oppe på hemsen på hytta er det naturlig nok ganske lavt under taket. Så jeg jaktet på stoler uten bein til å ha der oppe. Jeg fant omsider noen på Jysk, men de var ikke helt det jeg så etter. For disse hadde innebygde høyttalere og var egentlig noe mer fancy enn jeg hadde tenkt. Men så viste det seg at de dekket flere behov enn jeg hadde forestilt meg – ikke bare behagelige sitteplasser for gutter som skal spille, bruke PC eller spise lørdagsgodt – de kunne til og med brukes som gitarforsterkere. Ikke dårlig, hva? Tobias fant ut av dette og nå er bassen fast følgesvenn på hemsen.

Tobias med bassen på hemsen. Og litt snavvel attåt

Når våren kommer skal hemsen innredes ferdig. Det gleder jeg meg til.

2 thoughts on “Perfekt kjøp”

  1. Så smarte stoler da.Så helt perfekt ut for gutta ja. Så bra at Lukas er frisk igjen,blir uvel av å høre om at dyr er syke å plages.Alfred har løpetid…dvs han løper etter tispene som har løpetid.Han er helt desperat i snusinga si når han er ute. Kos dere masse på hytta.Klem fra Alfred og Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published.