Vil til sjøen!

Når vi kommer ut av skogen nedenfor boligfeltet ser vi sjøen. Og hver gang vi går tur der, så stopper Lukas opp litt, værer utover og ser ut som han sukker litt. “Jeg vil til sjøen” ser det ut som han sier. Og jeg sier til ham: “Nå blir det snart hyttetur med vår og masse leik i fjæra”. Og det er helt sant – snart skal vi på hytta!

Jeg ser sjøen – kan vi løpe ned dit?

2 thoughts on “Vil til sjøen!”

  1. Sukk… for et nyyydelig bilde,nydelig hund og nydelig utsikt. Blinkskudd!! Blir bedre å være hund snart ja.Kanksje dere kan passe Alfred en gang dere skal på hytta.Det er bare å si ifra, klem fra Karin

  2. @Karin Thun
    Hei Alfred og Karin – ja, vi vil gjerne passe “lillebror” en helg vi. Først skal vi bare selge huset og komme oss litt ovenpå her! Savner jo litt lekekompis, så det spørs om vi må ta en skogstur snart? Klem fra Lukas og Grete

Leave a Reply

Your email address will not be published.