Forsømt igjen

Det går liksom bare i maling og flytting og pakking for tiden. Mutter’n har ikke en gang med seg skikkelig kamera lenger, bare den kjipe mobilen som ikke klarer å få meg skarp og vakker på bilder. Og kommer det stadig nye historier om hva jeg driver med for tiden? Neeeida. Jeg må liksom bare være med jeg. På lasset, så å si. Nesten så en stakkar må begynne å blogge helt på egen labb…

Mon tro om det går an å ta seg til rette med denne pcen her...?

3 thoughts on “Forsømt igjen”

  1. Føler med deg, Lukas!
    Eneste trøst er at jeg tror du kommer til å få det knall-fint, når folket ditt roer seg. Det KAN ta litt tid, men du er stor og flink gutt, sant?
    Koser deg litt på magen, håper du liker det… 😉

  2. Hei Lukas,det kommer bedre tider vet du…Du må være flink gutt. Skal hilse fra bruttern her. Klem fra ALfred og Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published.