Besøk på ny skole

Vi har vært på dagsbesøk på den nye skolen til Tobias og Sondre. Det var nok en del sommerfugler i magen hos oss alle. Guttene fikk velge om de ville at jeg skulle være der eller dra, om de ville være der en kort stund eller hele skoledagen. Det var utrolig morsomt å høre begge erklære at de ville være der resten av dagen og at jeg bare kunne dra. De fant umiddelbart tonen med sine nye medelever og deltok i både i prat og aktivitet. Etter at skoledagen var over gledet de seg til å treffe de nye vennene igjen på haugen, og de hadde masse godt å si om skolen, lokalene og lærerne. Dette lover godt!

To spente gutter på vei til nyskolen for første gang

2 thoughts on “Besøk på ny skole”

  1. Hei Grete-mor,du har så staute gutter vet du så det der går nok kjempebra,men sånne ting er alltid spennende for store og små.Håper lille guttungen din har det bra.Alfred er plassert bort i helga,vi skal til Bergen å hente en motorsykkel.Den skal vi bruke helga på å kjøre hjemover med.Gleder meg! Ønsker deg og dine en riktig god helg.Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published.