Mitt første kyss

Jeg ble neppe kvalifisert til noen Mitt første kyss i bladet Romantikk (som forøvrig ikke lenger gis ut – heldigvis?) men jeg var unektelig tidlig ute. Sjarmøren Stein Erik utnyttet kanskje min manglende mulighet til å stikke av, hva vet jeg. Et saftig smask ble i alle fall plassert midt på truten min, og øyeblikket foreviget. Bildet er ett av mange gamle lysbilder som nå havner i scanneren, utrolig mye morsomt å se igjen!

Debutalder: omkring ni månder. Location: Fjellsetra i Bymarka. Fotograf: pappa

3 thoughts on “Mitt første kyss”

  1. Blinkskudd!!
    Er det ikke gøy å finne igjen gamle bilder?? Dette var jo superfint, og koselig.
    Husker bladet Romantikk kjempegodt, det var så spennende å lese om “mitt første kyss”…. hihi…

  2. Det begynner å bli en del år siden nå, så jeg husker ikke riktig hva som var foranledningen til min amorøse tilnærming. Selv om det ikke var lett for deg å stikke av, så vender du deg ikke vekk heller 🙂 Heldigvis for meg så skjedde dette noen år før #meetoo.

    Veldig koselig bilde forresten.

  3. Hei Stein Erik, så utrolig artig å høre fra deg. Bildet er superkoselig, og ettersom jeg ikke har sett noen etter-bilder med tårer og tenners gnissel, så regner jeg med det var helt innafor – nærmest med samtykke 😂

Comments are closed.