Må ha stoff

Jeg trenger stoff! Ikke så mye, bare til eget bruk 🙂

Jeg ønsker meg skikkelig anorakkstoff, av samme type som de gode, gamle anorakkene til Norrøna, Bergans og desslike. Ikke sånn fancy ripstop eller GORE-TEX®, helt enkelt, tykt bomullstoff – kanvas, lerret, poplin – som gjerne kan være værbestandig.

Saken er at jeg har hatt en anorakk som favorittplagg i mange år, helt siden 1997 faktisk. Den første ble fullstendig utslitt, så jeg gikk glad og fornøyd på Moas stoffbutikk og kjøpte stoff og sydde ny. Fru Moa fortalte den gangen at dette stoffet var det samme som Norrøna brukte i sine anorakker. Bedre kunne det ikke bli!

Anorakk #2 sydd i skikkelig Moa-stoff, bilde fra 2005

Men så forsvant Moa-butikken. Hun selger ikke lenger denne typen stoff. Anorakken ble mer og mer sliten. Jeg fant noe (tynt) lerretstoff på Soff & Stil og sydde to gave-anorakker av dette. Ikke helt fornøyd, men det funka sånn noenlunde.Nå har ikke de lenger dette stoffet. Ingen andre (kjente) stoffleverandører kan hjelpe meg, heller ikke de ulike klesprodusentene.

Min egen anorakk er fullstendig borte (utslitt og oppbrukt) og jeg trenger stoff. Er det noen der ute i verden som kan hjelpe meg? Noen som forstår hva jeg trenger og hvor jeg kan få kjøpt det? Please-please-please ta kontakt hvis du har et godt tips!

3 thoughts on “Må ha stoff”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *