Søteste gleden

I høst da jeg var i Warszawa fikk jeg smake på karameller som jeg aldri tidligere har smakt maken til. På konferansen sto det skåler med slike og det var bare å forsyne seg. Snakk om ett tygg og du er hekta! Detta var himmelsk, skal jeg bare fortelle. Uten å være helt stødig i polsk startet jeg jakten på karamellene og fant et par poser på taxfree-butikken på vei hjem. Jeg angret veldig på at jeg ikke kjøpte MYE mer, for det viste seg å ikke være helt enkelt å skaffe dem hjemmefra. Derfor var gleden enorm da svigerinne Ingunn reiste til Polen tidlig i desember og kjøpte en durabelig ladning og sendte oss i posten! I tillegg gjorde pappa litt research på nett og greide å skaffe en skikkelig dose han også. Så nå har vi karameller til jul og forhåpentligvis en stund etter det også 😀

karameller
Karameller i kilovis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *