Konfirmasjon²

foreldre-konfirmanterNå er vi omsider i mål – tvillingene ble konfirmert i går. En flott seremoni i Olavshallen markerte slutten på vårens kurs. Etterpå samlet vi familien og våre gode venner på haugen til selskap med lunsj og søtsaker. Værgudene var absolutt ikke på vårt lag, men det ble hjemmeseier likevel! Tusen takk til alle som var med oss og markerte dagen, til alle som har sendt hilsener og gaver til guttene og ikke minst til alle som hjalp til med forberedelsene og oppryddingen etterpå! Her er et knippe bilder som forteller historien om dagen da våre kjære ungdommer trådte inn i de voksnes rekker. Gratulerer med dagen, Tobias og Sondre.

konfirmasjonsdagenSlik så det ut i hagen da vi skulle dra til konfirmasjonsseremonien. Til og med Lukas er skeptisk til fest utendørs i dette været …

dekket-bordMen bordene ble dekket og pyntet, maten kom på plass og varmelampene sørget for levelig temperatur i det langstrakte teltet.

konfirmasjon-gjester konfirmasjon-gjester2Våre nære og kjære så ut til å kose seg rundt bordet med mat og drikke. Taler ble det også.

lundemo-bunadOlav flankert av sine vakre søstre og mor, alle i trønderbunad.

konfirmantene-spillerKonfirmantene spilte et par knalltøffe låter for gjestene sine.

konfirmasjonskake
Festkake med bilde av gutta på Fraggleberget 🙂

ida-oa-bunadIda Sofie stolt og superfin i bunaden sin sammen med Oa med den vakre sunnmørsbunaden. Vakre jenter, ikke sant?!

konfirmasjon-gjester4
Faddere og farmor ved kaffebordet
konfirmasjon-gjester3
Kaffe og kaker og hyggelig prat i sofakroken
onkel-og-ida
Onkel Tobias er svært populær hos Ida Sofie

tobias-2Tobias i skogkanten – nykonfirmert og fotografert av en uendelig stolt mamma.
sondre-5Sondre stilte også opp til fotografering i mammas favorittområde. Er det rart jeg er kry av disse gutta?

Igjen takker jeg dere alle, både familen med tanter, onkler, besteforeldre, søsken, søskenbarn, faddere og venner. Dette ble en opplevelse å minnes med stor glede ♥

3 thoughts on “Konfirmasjon²”

 1. Så hyggelige bilder fra den store dagen, Grete!
  Nå føles det som vi deltok litt hos dere også, selv om vi var i Andrines konfirmasjon på Nesodden. 😉

 2. Hei Grete, tusen takk for kjempeflotte bilder vi fikk se av utrolig flotte konfirmantgutter. Maria og jeg forstår hvorfor forelde og besteforeldre er so kjempestolte på disse gutter! Sondre, Tobias, vi lykkønsker dere begge to til konfirmasjon og inngang til voksenes verden. Forresten alltid flotte bilder når unge og eldre jenter bærer sine bunad!!!

 3. Så fine bilder fra en veldig hyggelig og vellykket konfirmasjon!
  To flotte ungdommer tok et skritt nærmere voksenlivet,- det var fint å være tilskuer og få lov til å dele dette med dere alle.
  Nydelig lunch og deilige kaker ble det også servert – bare synd at magen ble mett før øynene!
  En stor takk fra oss og enda en gang lykkeønskninger til konfirmantene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *