Vi gjentok suksessen fra sushikvelden og arrangerte en ny etter jobb-kveld i går, denne gangen med grilling som tema. Og jeg jobber i den beste avdelingen altså! Like entusiastisk oppmøte, innsats og gjennomføring denne gangen.
Mange kokker og ikke så aller verst med søl … Svein var forøvrig mesterkokken bak en rekke deilige sauser og marinader.
Helge er bæremester av de flotte grillspydene med mye godt – kylling, svin, biff og til og med elg, som Magnus hadde med.
God kontroll ved grillene, Einar for anledningen i kveldens beste antrekk!
Elgbiffer og ytrefileter, grønnsaker og spyd – namnam!
Alt ble spist opp! Med hjemmebryggerne Vegard, John Magne og Morten sitt gode øl attåt. Og desserten var relativt enkel (smågodt) men fulgt av kvalitetsdråper fra Svalbard; fjorårets Ny-Ålesund-konjakk som Helge hadde med. Jeg håper alle var litt høytidelige inni seg da de tok for seg av den! Takk for laget igjen, gutter 🙂
Å ha gode kollegaer er uvurderlig. Dette ser ut som en smakfull seanse 🙂