Hjemmestrikking

Etter tre dager med en kort reise til Utlandet var det usigelig godt å komme hjem til egen hodepute, frisk luft og stille nattomgivelser. At det plutselig ble fredag hjalp selvsagt også på. Hjerterommet ble raskt inntatt med innspurt på et par strikkeprosjekter.
glidelas-vikingjakke
Jeg er særdeles fornøyd med min første hel-glidelås i strikkejakke. Nå er denne klar til overrekkelse, må si jeg er spent på mottakelsen altså!
gronn-jakkeEllers har ferdigstillelse av oppdragstrikk gått unna den siste tiden. I tillegg til den herlige vesten jeg strikket for Birte fikk jeg også avgårde en lang jakke til henne. Disse to er nå utstilt i butikken hun akkurat har åpnet.  Håper jeg får til å besøke butikken snart 🙂
birte-butikk
Jeg strikker også på en barnejakke + lue for Dale som går i posten straks jeg er ferdig. Enda en bursdagsgave skal være ferdig innen helgen kommer, så jeg er ikke arbeidsledig! Bryllupsdagsgaven til Olav har måttet lide under alle andre prosjekter i lang tid nå, men så snart resten er overstått så skal han få den. Gleder meg til å vise den frem med modellen inni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *