En helg på Den Himmelske Freds Plass

jenter-pa-turDet er navnet på Katrine (og Johnny) sitt vesle paradis på Hitra. I helgen var vi på jentetur der, fire av Søstrene Genser. Og sannelig var det en fredelig og herlig plett for en velfortjent pause fra hverdag og hjemlige sysler. Ikke for det; jeg tok med min vanligste hjemlige syssel og fikk strikket noen masker der også jeg da.
snovar-hitraInngangen til helgen var typisk trøndersk (og typisk april), med snøvær i søkk og kav. Man skal vokte seg vel for å tro på tidlig vår i disse strøkene. Vi transporterte oss med båt utover, for meg er jo det verdens beste transportmiddel. Og hvertfall deilig å slippe å kjøre bil på lumske snøveier.
pikene-pa-broenNå varte snøværet hele helgen, men vi fikk heldigvis sneket inn en god spasertur mens det var solgløtt på lørdag. Pikene på broen – inkludert Iris sjarmørhund – var usedvanlig samstemte i fargene, skulle tro at dagens outfit var avtalt! 😂
fiskesuppaMenyen var faktisk den samme som på fjorårets jentetur til Vikan; verdens beste fiskesuppe på fredag og sushi på lørdag. Med andre ord – dette er en tradisjon!
sushikokk-trine
Trine har fullført sin cirka sjuårige utdannelse som sushikokk, tror jeg.
sushi-hitra
Det ble rikelig med mat, kan man si. Vi spiste mye og godt – og drakk litt 🥂Og skravla gikk jevnt, må vi vel også innrømme ….
tre-gensersostreGrilling av marshmallows på bålpanne var en knallbra kveldskos, selv om det ble en smule kaldt etter hvert. Tusen takk til Katrine for en superduper tur, nå gleder vi oss allerede til neste 👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *