Det var den helgen …!

Vips! så var helgen over. Noen ganger går det i ræserfart når man liksom skal ha fri og masse tid til å slappe av…
oktober-roseLitt snedig at rosene mine har bestemt seg for å sprette frem siste helg i oktober. Og så fikk vi besøk av en annen liten rose; Ida Sofie har vært hos oss på haugen sammen med Fredrik. Litt underholdning må selvfølgelig til når frøkna er her.
host-pa-solhaugLørdag besøkte vi tante Margrete i det nusselige huset på Solhaug, der fikk vi vafler! Og hundene fikk herje litt sammen både inne og ute.
margrete-og-bjornLukas viser tegn til å sjefe litt vel mye over Bjørn etter hvert, her må det nok passes litt på. Vesletassen måtte bæres et stykke på turen – men han veier jo ingenting …
bestemor-og-ida-tyholttarnetKvelden vår ble innledet med et besøk i Tyholttårnet og middag for hele bønsjen. Det var spennende saker for Ida; tenk å spise middag så høyt oppe og det snurret rundt i tillegg!ida-ser-utsiktUtsikten var spennende, her ser vi rett ned på min gamle skole (som har blitt ny).fredrik-ser-utsiktFredrik ser utover fjorden. Det er faktisk ganske fint å se Trondheim på denne måten.
ida-oktoberbadDet obligatoriske badet ble selvsagt også gjennomført, med plask og sprut.

Søndagen kom med både vind og regn som like plutselig var over. Og så dro besøket og det ble veldig stille her igjen. Da er det vel bare å se frem til en ny arbeidsuke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *