Grete

Here I am – this is me

Dette er min blogg. Her skribler jeg ned ting som foregår i livet mitt og rundt meg, ting jeg tenker på eller er opptatt av. Det er en slags utblåsingskanal, men mest av alt en måte å stille skrivekløen på. Her kommer ingen til å bli utlevert, selv om jeg innimellom nevner navn. Det er dagboken min, men veldig få hemmeligheter å finne. Les i vei om du har lyst, og kommenter gjerne!

Jeg er gift med Olav, mamma til Fredrik, Margrete, Tobias og Sondre, bestemor til Ida Sofie, har en liten hund som heter Lukas, jobber i UNINETT og bor i Trondheim. Så ofte jeg kan er jeg på hytta. Jeg spiller volleyball, omtrent den eneste aktiviteten jeg bruker tid på for gøy og for trening. Jeg har ingen fritidsproblemer, og fyller gjerne overskuddstid med alt fra lesing til strikking – og en del PC såklart.

Legg gjerne igjen en kommentar

Bloggen min støtter Gravatars. Du kan få ditt eget bilde ved kommentaren din hvis du registrerer deg på gravatar.com. Jeg blir glad for hilsener, eller tips om andre blogger der ute som fortjener et besøk. Vi sees kanskje?

2 thoughts on “Grete”

Comments are closed.