Grete

Here I am – this is me

Dette er min blogg. Her skribler jeg ned ting som foregår i livet mitt og rundt meg, ting jeg tenker på eller er opptatt av. Det er en slags utblåsingskanal, men mest av alt en måte å stille skrivekløen på. Jeg vil også prøve å vise frem ting jeg lager, det er mest strikking her i gården. Les i vei om du har lyst, og kommenter gjerne!

Jeg er gift med Olav, mamma til Fredrik, Margrete, Tobias og Sondre, bestemor til Ida Sofie og Ive Fredrikke, har en liten hund som heter Lukas, jobber i Uninett og bor i Trondheim. Så ofte jeg kan er jeg på hytta. Jeg har spilt volleyball og stått mye på ski, men utskifting av et kne har etter hvert satt en stopper for slikt. Jeg har ingen fritidsproblemer, og overskuddstid fylles med alt jeg trives med; lesing, strikking, hage og tid med familien.

Legg gjerne igjen en kommentar

Bloggen min støtter Gravatars. Du kan få ditt eget bilde ved kommentaren din hvis du registrerer deg på gravatar.com. Jeg blir glad for hilsener, eller tips om andre blogger der ute som fortjener et besøk. Vi sees kanskje?

2 thoughts on “Grete”

Comments are closed.