Lukas

Vår lille cairnterrier Lukas ble født 14. desember 2009. I februar 2010 kom han hjem til oss. Han har tatt oss alle med storm og sjarmert sin vei inn i familien. En cairn blir ikke så veldig stor, bare omkring 30 cm i skulderhøyde og 7,5-9 kg. Lukas er en brindle, med mye rødfarge i pelsen. Allerede ser vi at han kommer til å bli en del lysere når valpepelsen forsvinner.

Han er en av tre gutter i kullet sitt, i tillegg har han en søster. Alle er bosatt i Trøndelag, så det er håp om gjensyn med alle sammen. Her finner du stamtavlen til Lukas.

Her kan du følge oppdateringer om Lukas.

Lukas elsker å være ute i snøen. Han hadde ikke vært ute før vi fikk ham, for det har vært bitende kaldt veldig lenge. Det er fortsatt kaldt, men ut må vi jo – og det går så fint!

Vi var forberedt på nattevåk og pottetrening i lange baner, men jeg tror vi har fått en praktvalp. Her har det vært stille hver eneste natt, all potting foregår utendørs og når det gjelder mat er også alt bare velstand. Ikke rart vi er fornøyd!

Lukas elsker å leke i snøen

Lukas er en sjeldent kosete hund, og det er ikke mye som kan måle seg med en trygg, mett og søvnig hund som kommer krypende inntil for å være sammen med oss i sofakroken.

3 thoughts on “Lukas”

  1. Hei!
    Takk for hilsen! Så søt lille Lukas er! Og så flinke dere er som allerede er på skolebenken 🙂 Min påstand er at våre små Cairn er store flotte arbeidsjern når man driver med positiv trening:-)
    Mvh Tone som har tapt sitt hjerte til denne lille artige rasen 🙂

  2. Hei igjen og takk for melding!
    Jeg ser jo at Lukas likner veldig på Emil ja. Han er jo bare i underkant av to mnd yngre og.
    Hvor er han fra? Legg ut stamtavla hans davel!

Comments are closed.