2 thoughts on “Forferdelige ting”

  1. Patrick har hatt en ganske stor bekkenstabiliserende operasjon i dag. Flere brudd er funnet i bekkenet. I tilleg har han brukket et bein i ankelen. Han har nyre- og blæreskader og en anselig mengde sår og slag på beina og i ansiktet. Han har vært våken noen korte øyeblikk i løpet av dagen, sterkt smertelindret naturligvis. Jeg antar han vil få krisehjelp og en god porsjon fysioterapi de neste ukene. Han var lei seg for at den beste dongeribuksa ble klipt i stykker da han kom inn til operasjon fra ambulansen. Det var på en måte gode nyheter – han er i stand til å se de enkle tingene gjennom de store smertene og forferdelige opplevelsene han har hatt i dag. Margrete fikk en halvtime inne hos ham, I morgen blir en bedre dag for alle tror jeg.

  2. Fingers crossed!
    I guess I can welcome him to the Titan Club – a world of airport beeping. Everyone I know (I can actually say “everyone”, not just “both” or “the one”) with pelvis metal implants are doing very well and have continued with their regular activities after a 6-9 month break (depending on what “regular activies” we’re talking about, it will be less time). The metal will probably be permanently fixed there, so no need to prepare for resurgery later – just start walking as soon as possible (I bet they are forcing him already if everything else has gone smoothly).

    Tell him to get up from bed as soon as he can, and swallow every pill they give him to relieve the pain – no use in lying in bed in pain when he can be up and walking.

    One more thing, btw, he should also be prepared to inject Klexane (blood thinners) by himself if he goes home in less than two weeks or so, so he’d better ask to train a bit before he leaves. (It’s a very thin needle, so no worries.) The feeling is weird when you’re standing with shaky knees and pains in whatever joints, counting hours between the painkillers and giving yourself an injection….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *