Nedtelling

Fredag 5. februar skal vi hente Lukas. Akkurat nå virker det fryktelig langt frem i tid. Nesten to hele arbeidsuker. Men vi skal på besøk igjen på torsdag, og da er det bare en drøy uke igjen. Det går da vel på et vis 🙂

Teppet til Lukas er nesten ferdig nå. Det endte med at jeg ble sittende og strikke mest alene, og teppet ble vel heller ikke så stort som jeg opprinnelig hadde tenkt. Men jeg håper han vil kose seg med det – i mange år fremover. Det er i alle fall strikket med masse omtanke og kjærlighet.

Vi har det utstyret vi trenger – bur, leker, matskåler. Fra kennelen får vi med halsbånd og lenke, fôr til den første måneden og de nødvendige vaksinasjoner, papirer og registreringer.

Så nå er det bare å vente. 11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1….

One thought on “Nedtelling”

  1. Kjempefint teppe! Hadde tenkt tilby meg å strikke nokre lappar, men innsåg kjapt mi eiga begrensing – pluss at eg held på å strikke eit babyteppe og på ein måte føler at eg kanskje skal strikke det ferdig FØRST?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *