Onkel Lukas

Første møte med lille Ida Sofie – Lukas syntes nok det var litt merkelig at han ikke fikk lov å hoppe og leke med henne. Spørs om det må skje litt gradvis tilvenning til dette bittelille mennesket.

Lukas møter en sovende liten Ida

3 thoughts on “Onkel Lukas”

  1. Ååååhhh så fine de var begge to… Arti for Lukas å møte en liten baby tenker jeg.Alfred har vært på motorsykkel-tur te Hitra idag,det var surt å kaldt,så vi snudde da vi kom dit. Hadde tenkt oss til Frøya.Han vokser seg utav veska så pappan er lei seg,for det blir ikke mer motorsykkelturer på Alfred. Vi liker ha han med oss hvor vi drar,men sånn er det.Alfred fant ut idag at han IKKE liker korpsmusikk.Da bjeffer han dem langt bort.Han vil ikke ha noe av det nei.Nå er han sliten,fått både indrefilet å kake idag han.Sånt får han ikke hjemme hos oss nei.Ha en fin uke videre.

  2. @Karin
    Så trist for Alfred å ikke få bli med på sykkel mer da – finnes det ikke større vesker? Høres egentlig litt kaldt ut generelt (jeg kan jo skylde på det jeg som ikke tør å sitte på en gang). Syns jeg ser for meg bjeffingen på korps – Lukas slapp billig unna, vi holdt oss på hytta ved sjøen i hele dag. Det ble en nystekt fiskekake som festmat, det falt i smak 🙂

  3. Hei,tror nok det er værst for pappan at Alfred ikke kan være med på motorsykkel lenger,men sånn er det bare,nei jeg tror ikke det fins større vesker,det er iallefall ikke plass til noen større veske på min samboers sykkel.Derfor har vi sluttet å mate Alfred nå,neida…Men jeg sier til han at han ikke må bli så mye større.Det er så morro å ha han med oss på tur. Regner med at fiskekake er nydelig for en liten tass ja. Fiskekaker er noe av det beste jeg vet også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *