Dikke-dikk

Vi måtte selvsagt på snarvisitt innom lille Ida før vi reiste hjem i dag. Og hun er selvsagt like bedårende vakker som sist. Det er en del morsomme ansiktsuttrykk etter hvert – regner med det blir flere med tiden!

Hallo bestemor...!?

2 thoughts on “Dikke-dikk”

  1. Nydelig jente,å bestemor er ikke så værst hun heller 😉 Så fin farge det er på Lukas nå.Kjempefin! Skal Lukas også sjekke tenner ja,huff,det er synd det må trekkes å ikke ordner seg av seg selv.Vi prøver å leke mye med ball å pinner å ting han liker å tygge på,i håp om at noe kan ramle ut.Han har mistet 2 tenner mens jeg har lekt med han.Å jeg er ikke hardhent når jeg leker med han.lykke til med Lukas imorgen.

  2. Oldemor ble litt misunnelig. Må vel se om vi får innom og dikke litt vi også før vi drar hjem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *