Laaaang hund

Jeg har tidligere skrevet om hvor rund Lukas er om morgenen. Om kvelden, derimot – da er han lang. Særlig hvis han har fått en litt ekstra lang tur og er sånn passe sliten. Og hvis han i tillegg finner seg til rette på toppen av sofaryggen, da blir det hvilestund.

Lange Lukas i kveldsstilling

Dagens fakta:

  • Vekt: 8,3 kg
  • Antall løse tenner observert: 0
  • Behov for napping: Tja?
  • Antall måltider per dag: 3
  • Matlyst: Utmerket!

2 thoughts on “Laaaang hund”

  1. For en herrlig stilling han har da,de gutta våre har det brillefint tror jeg. Vekt: 7,1 kg,løse tenner: 0 , Behov for napping: nei,nettopp gjort, Antall måltider pr dag: 2 eller 3, Matlyst: varierende. Ja har pussa opp litt ja,har fått hjelp da for jeg er amøbe når det gjelder sånne pc-ting. Kan bare det jeg kan å må ha hjelp utover det. Er tunglært i tillegg så da tar det tid :-)Skal dere på valpeshow i helga? Hvor å når er det?

  2. @Karin
    Hei på deg, Karin! Vi skal til Røros i helga på valpeshow. Det er visst bare to cairn-valper, men hele åtte voksne. Skal bli artig å se flere! Vi kjører opp på søndag morgen, Lukas skal i ringen kl. halv ti. Jeg er litt spent, men ettersom vi ikke har så store planer med utstillinger er det ikke noe prestisjepress i dette. Bare artig å få vite litt om hvordan han er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *