Leselyst og ønskeliste

Jeg begynner å glede meg til ferie. Til dager uten planer, tid til å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har for eksempel lyst til å lese. Jeg leser jevnt og trutt gjennom hele året, men det blir sjelden prioritert. Som regel blir det fire linjer i ei bok på senga før jeg stuptrøtt innser at jeg ikke kommer videre denne kvelden heller.

Jeg ønsker meg denne boka – men den kommer visst ikke før til høsten. Det er mange bøker jeg har gått glipp av, her er en kjapp oversikt over sommerlektyreønskene mine:

2 thoughts on “Leselyst og ønskeliste”

  1. Marklund/Patterson kan du få låne av meg (viss mamma husker ta den med på mandag), Holt og Mankell har eg òg, men eg har tenkt lese dei i min eigen ferie. Etter midten av juli, derimot 🙂

  2. Så fantastiske kollegaer jeg har 🙂 Jeg har allerede fått (låne, med opsjon om å glemme å levere tilbake) den boka av navnesøster! Jeg er litt rar også da – jeg vil gjerne ha bøkene, liksom. I de hyllene som nærmer seg sprengt, du vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *