Spisevegring

Lukas har blitt litt mer vrien i matveien. Han har spist jevnt helt siden vi fikk ham, selv om det har blitt hoppet over ett og annet måltid. Men for noen dager siden var det bråstopp med den vanlige maten. Den ville han absolutt ikke ha – kald eller temperert, tidlig eller sent. På fredag spiste han frokost, og på søndag gikk det ned en halv porsjon til kvelds. Det synes jo et matmorhjerte er alt for lite! Jeg fant frem en porsjon torsk en dag, han ville ikke ha den en gang. I dag kjøpte vi en pakke tørrfôr og den første porsjonen gikk ned på høykant. Vi får vel vente og se om han bare er lei av den samme maten hele tiden eller om han er i ferd med å regulere seg ned mot færre måltider. Litt variasjon skader sikkert ikke uansett.

Et måltid på terrassen – den gangen matlysten var der daglig

Leave a Reply

Your email address will not be published.