Lav innehund

Hørt denne?

Det var en pakistaner som eide en dyrebutikk. En dag kom en nordmann inn og spurte om de hadde en lavinehund. Pakistaneren svarte nei, men han kunne klare å skaffe én til dagen etter.
Neste dag kom nordmannen inn, og pakistaneren kom fram med en liten dachs.
– Men det er da ingen lavinehund, utbrøt nordmannen.
Pakistaneren mente bestemt at det var det og holdt på sitt. Akkurat da kom det en mann med en schæfer forbi.
– DET er en lavinehund, sa nordmannen.
– Nei, sa pakistaneren. Det er en høy utehund. Dette er en LAV innehund.

Jeg tenkte på den vitsen i dag da Lukas gikk på flytebrygga. Han var frustrert mens ungene badet – han greide jo nesten ikke å holde telling på alle, og rett som det var forsvant noen i sjøen. Da hadde han hvertfall ikke kontroll! Han måtte løpe mellom kaia og flytebrygga for å kontrollere, selv om det å gå landgangen er kjempeskummelt. Han har et spesielt ganglang der, får veldig korte bakbein og setter ørene rett til side som antenner. Jeg tror han syntes det var veldig godt å legge seg til rette på land og ha oversikten når alle omsider hadde badet ferdig.

Nå er ikke Lukas på noen måte en innehund, men lav kan han være ved behov.

2 thoughts on “Lav innehund”

  1. Morsom vits,har ikke hørt den før jeg,sjelden jeg ler av vitser,men det gjorde jeg nå. Regner med Lukas hadde det travelt å var stresse for å holde orden på flokken sin ja,noen på land noen i vann å noen forsvant i vannet innimellom.Bra han fikk slappe av til slutt da.Hvordan går det med Lukas matlyst og hvor mye veier han nå? Alfred veier akkurat 8 kg,veid i dag.Han får vom å tørrfor som vi blander til han,det går ned på høykant.Regner med Lukas også løfter på foten når han tisser,Alfred har gjort det lenge.Stor gutt ja!

  2. Hihi, noen vitser er bare sånn passe til å humre av 🙂

    Lukas spiste også litt blanding av vom og tørrfor noen dager, men så var det bråstopp der også. I dag prøvde jeg noe helt annet som jeg kom over på en dyrebutikk, han spiste litt av det sånn at jeg slipper å bli bekymret når han nesten ikke har spist på tre dager. Men jeg tenker ikke å gi meg, han vil få vanlig mat til vanlige måltider og jeg regner med han spiser når han er sulten. Han veier 8,3 kilo, har stabilisert seg litt tror jeg. Han er ikke noen balansekunstner nei, har prøvd noen ganger å løfte på foten og mistet balansen, nå tror jeg han har gitt opp. Regner med det kommer snart 🙂 Men det merkes at han er ungdom, tror jeg. Veldig opptatt av andre hunders markeringer på hjørner og stolper, så det kan ta litt tid å gå en liten tur. Har blitt nappet i dag, det var ikke noe morsomt. Napper du selv? Savner nye bilder av Alfred nå! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.