Bygave til hunden

Jeg var på tur uten Lukas i dag, og da måtte jeg jo innom dyrebutikken og kjøpe bygave. Gjett om han regnet med posen var til ham!

Denne posen er nok til meg, jeg klarer å bære den selv – og jeg skal få tak i det som er inni også!

2 thoughts on “Bygave til hunden”

  1. Hi,hi,ja tror nesten Alfred kjenner igjen den gule posen å skjønner det er noe til han oppi der,for han også tar den å stikker hodet nedi.Håper Lukas likte bygaven sin da.Skal høre med samboern min så finner vi en dag som passer.Alfred er fra seg av spenning over å treffe en likesinnet 🙂

  2. Tror alle dyr skjønner dette. Lukter nok noe helt spesielt av en sånn pose fra dyrebutikken. Katta vår skjønte alltid at det var noe til henne i posene derfra og stupte med hodet først inn i posen når man kom hjem med den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.