En pavlovsk hund

Stakkars Lukas er veldig lettlært, han skjønner sammenhenger raskere enn han har godt av tror jeg. Akkurat som Pavlovs hunder lærte seg at lyden av en klokke betydde mat, så tror visst Lukas at en tur til tjønna betyr at han må hjem og dusje. For i dag ville han aldeles ikke ut i vannet, han kikket engstelig på meg og prøvde så vidt å vasse litt før han skyndte seg på land igjen.

Skal – skal ikke....

Det samme skjer når jeg finner frem godbitene også; han mistenker meg alltid for å ha en baktanke og er ytterst forsiktig med å komme for å få dem. Jeg tror jeg må bli rausere med godteri sånn at han ikke synes jeg er bare kjip.

One thought on “En pavlovsk hund”

  1. Ja kanskje det ja,er overbevist om at de husker mer enn vi tror,så han husker nok han måtte dusjes etter badinga ja.Litt morsom den historien der da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *