Forskjellen på jentetiss og guttetiss

Det er en ting Lukas ikke helt har fått med seg, tror jeg. Han jentetisser nemlig ennå. Og ikke vet jeg når han har tenkt å bli stor gutt og løfte på beinet – broren hans har gjort det lenge – men det kommer vel etter hvert. Selv om han ikke helt har blitt stor hund på det området, så har han i alle fall begynt å markere. På en bitteliten fem-minutterstur presterte han å skvette hele fem ganger. Og så har han begynt å sparke fra seg litt etterpå – ikke nødvendigvis på samme sted, og ikke er jeg sikker på at han vet hvorfor heller – akkurat som om han tenker å grave over flekken. På samme måte som han gjerne hopper på andre hunder, spesielt tisper, uten at han egentlig vet hvorfor han gjør det. Men vittig er han i alle fall der han gjør “voksenting” som sikkert ligger i en eller annen instinktdatabase i hjernen hans.

Lukas jentetisser, neier så prektig i veikanten

2 thoughts on “Forskjellen på jentetiss og guttetiss”

  1. Hei,så morsomt bilde.. Alfred løfter på benet og det har han gjort lenge,men mamman vil han skal være liten.Syns det er så søtt når de tisser som Lukas gjør.Alfred har blitt skikkelig flink til å løfte på benet,han er ganske stødig når han holder på også.Men det kommer til Lukas også…men gurimalla så søtt.

  2. Søte Lukas! 🙂 Vi har en 14 mnd Beardisgutt som dametisser når det ikke er trær i sikte, kanskje bare han ikke finner et passende tre å tisse mot? 🙂 Uansett tissemåte, Lukas er en søting 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *