Solfanghøst og Rappenvinter

Nå i kveld oppdaget jeg noe av grunnen til at jeg liker denne årstiden (tross alt). Det blir så vakkert ute når skogen og sjøen er trolsk, de små lyskildene fra hus og hytter blir som gullskatter. Følelser og stemning er vanskelig å fange med kamera, men utsikten fra Knausen mot Solfang ble ikke så verst.

Solfang sett fra Knausen i høstmørket

Det er utrolig tilfredsstillende å tenke på at dette har vi laget selv!

Nå er sjøligge over for i år for Rappen. Olav og pappa foretok årets siste reis på kveldsfloa. Nå gjenstår litt puss og vask, så kommer teltet på plass.

Rappen dyttes på plass for vinteropplag

One thought on “Solfanghøst og Rappenvinter”

  1. Hei,tror dere koser dere masse på Solfang,det hører jeg av det du skriver.En nydelig plass å fine bilder du viser.Jeg er også glad i høsten.Naturen er så fin da.Blir litt misunnelig innimellom når jeg leser om hvor fint dere har det der ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.