En gentlehund

Tenk, det ser nesten ut som Soffi omsider har fått Lukas til å forstå hvordan han skal oppføre seg. I dag så jeg ikke noe til at han prøvde å ri på henne, og det så ut som han forsto mer av hva hun signaliserte. Innimellom så det jammen også ut som hun roste ham og ga ham en kjærlig klem. Hundene hadde en flott stund sammen i dag mens folkene plukket bær. Lukas er som vanlig helt utslitt nå i kveld. Så godt å få løpe og leke litt!

3 thoughts on “En gentlehund”

  1. Ja de lærer av hverandre..Fint bildet! Alfred har hatt en lang å travel dag i dag,vi er slitne begge to,har ligget i senga å sovet sammen å han vekte meg ved å sitte ved siden av meg å kikke på meg å klatre på meg.Han er skikkelig kosete innimellom. Vi har vært på kirkegården idag,han kunne oppført seg bedre men det var så mye spennende der,å han stakk av med ting som lå på gravene.Huff… Vi er slappe begge to nå å skal legge oss tidlig ikveld.Jeg får ikke til å legge til bilder på bloggen min,kommet noe nytt,ååhh hvor jeg hater nye ting som jeg ikke får til.Så jeg må vente til noen kan hjelpe meg med å lage innlegg.

  2. @Karin
    Heisann Karin, det høres litt godt ut å ta tidlig kveld. Jeg er ikke så flink til det… Kjipt når man ikke får gjort det man vil på bloggen ja. Jeg kan dessverre ikke hjelpe, for du bruker noe annet enn meg. Men jeg regner med du får hjelp fra noen av dine gode venner!

    Lukas bruker å komme helt opp til ansiktet mitt når han vil noe – slikker meg hvis jeg sover, ellers sitter han bare og stirrer. Så må jeg gjette hva han vil. Haha, han tror nok jeg er tankeleser 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.