Lukas kan snakke

Lukas er overlykkelig hver gang vi kommer inn døra. Da logrer han med hele kroppen – bokstavelig talt. Eller hver gang han får løpe ute – han er aldri langt unna oss, sjekker stadig at vi kommer etter.  Og hvis vi sitter i ro for lenge, ja da vet han å si fra. Mest til meg da – han har forlengst konkludert med at det er bare jeg som virker. Han bestiller tur, eller han bestiller mat. Jeg tror ikke det er så lenge før han sier “mamma” 😀

(beklager mørk video – sånn blir det på kveldstid i lampelys med min lille Ixus – noen som har en enkel metode for å lysjustere den opp litt kanskje, jeg er blank på videoredigering…)

5 thoughts on “Lukas kan snakke”

  1. Gurimalla så morsomt! Sånn gjør ikke Alfred.Men han stirrer meg i senk han da,til han får meg med ut.Det er vel like før det blir mamma ut av det der ja.Så morsomt Grete.

  2. Nååå – blir bare morsommere og morsommere, han!
    Er det sant at han ønsker seg en bror? 😉

  3. @Tante Mie
    Egentlig vet jeg ikke om Lukas ønsker seg en bror – men jeg har en mistanke om at det dukker opp en, om noen år kanskje? Det hadde vært artig med en til, tror jeg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.