Gode som gull

Mamma og pappa har gullbryllupsdag i dag. De har reist på ferie – til Split. Som mamma sa på facebook her om dagen:

Mammas “bekymringsmelding”

Jeg synes uansett det er aldeles herlig å ha foreldre som mine. Hadde alle hatt det, så tror jeg det hadde vært fred i verden! Dere er gode som gull, mamma & pappa. Gratulerer så mye med de første femti!

Mamma og pappa på Solfang-visitt

3 thoughts on “Gode som gull”

  1. Helt enig…hadde alle hatt sånne foreldre hadde verden vært et mye bedre sted.De er bare gull verdt de der altså.Du får gi de en god klem Grete.Så heldig du har vært med foreldrene dine.Vet ikke så mye om de men det du har skrevet om de og de bildene du viser forteller meg at disse bare er helt fantastiske.Hadde nok vært fred i verden om de hadde fått styre ja….Kos dere masse sammen.En god klem til lille lukas også.

  2. Verdens beste svigerinne, svoger – og bror også, tror jeg! Hurra for Helga og Kjell.

  3. Nå kjenner jeg at jeg blir litt rørt her. Vi er vel ikke så spesielle, men gode ord gjør alltid godt uansett. Takk til Gretemor – og takk til dere som har kommentert 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *