Brrrr….!

Vi har lagt om til vinterdekk på bilen. Jeg syns det er alt for tidlig med vinter i september! Og jeg liker vel egentlig veldig lite med vinteren generelt. Jeg like en koselig innekveld med stearinlys, en film eller en bok, fyr i peisen og et behagelig pledd. Men jeg liker virkelig ikke glatte veier og den håpløse tilgangen til alle steder med snø og is over alt. Jeg skulle vel vært bjørn, så kunne jeg sovet hele vinteren. Men da ville jeg gått glipp av stearinlys-greia.

September er kommet til slutten, jeg kan ikke huske en september med så mye regn noen gang. Den siste uken har det i tillegg vært mye vind. Temperaturen varierer, men nå er det kaldt og ikke noe mer håp for sommer i år. Jeg får se frem til våren på hytta.

PS: Jeg husker fortsatt pogramleder Odd Grythe fra barndommens TV som spurte en utenlandsk gjest: “Do you have pigs in your decks?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *