Detaljer

Fremdriften på hytta går sin gang, selv om det føles ganske sakte om dagen. Mesteparten av det vi gjør nå er detaljer. Justeringer her, en liten flekk maling der, små avslutninger over alt. Men selvsagt er det fortsatt morsomt, og hver eneste lille bit teller. Været er fortsatt helt elendig, heldig for oss at vi kan være inne med detaljarbeidet.

Neste helg starter høstferien og vi får en hel uke til å komplettere enda mer. Den største oppgaven nå er å få vann og strøm inn i hytta. Vi må ha hjelp til dette, en rørlegger vil lage rørtilpassingene og det lokale everket må komme for å godkjenne de elektriske installasjonene før strømmen skrus på.

Og vi har bestilt peis! Jeg er så fornøyd med valg av ovn, både utseene og varmeeffekten vi vil få. Moderne vedovner kan nå til og med installeres uten at vi må bygge brannmur på stua. Det passer meg utmerket, jeg er svært fornøyd med det malte tømmerpanelet og hadde ærlig talt ikke noe ønske om å ha en murvegg der.

Tiden går sakte eller fort, avhengig av hvor jeg er – jeg skulle ønske jeg kunne være mer på hytta, men jeg er redd en uke ferie vil fly avgårde… Men først venter en arbeidsuke. Jeg har begynt å jobbe 50% og prøver å få armen i form nå. Lei av å ha vondt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *